Escuchar

Participación en congresos

  • Jaume Corbera Pou. , "La perífrasi d'iteració verbal en romànic i especialment en català.". "XVIII Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes. 2 - 6 de juliol de 2018", Bucarest, Rumania, 2018. Presentación de comunicación.
  • Jaume Corbera Pou. , "The 'Atlante linguistico mediterraneo' recovered.". "9th Congress of the International Society for Dialectology and Geolinguistics. 23 - 27 de juliol de 2018", Vílnius, Lituania, 2018. Presentación de comunicación.
  • Calafat Vila, Rosa,. , "Cultura i llengua als mitjans de comunicació. Francesc de B. a El Correo Catalán (1962-1964).". "Seminari d'investigació de la Universitat de les Illes Balears celebrat a la 50 ª edició de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada, els dies 17 al 19 d'agost del 2018", PRADA DE CONFLENT, Francia, 2018. Conferencia invitada.
  • Calafat Vila, Rosa,. , "Recerca sobre el contacte lingüístic en la difusió mediàtica de la norma escrita del català". "Jornades de sociolingüística hispànica. Conferència convidada en el marc del Màster de la Universitat de Salzburg dedicat a la Dialectologia i sociolingüística hispàniques", Salzburg, Austria, 2018. Conferencia invitada.
  • Calafat Vila, Rosa,. , "Lenguas en contacto en la Península Ibérica: control lingüístico y control social en los medios de comunicación (de 1950 a 2018).". "Conferència convidada dins el seminari de Màster Desarrollos actuales en el paisaje lingüístico de España", Viena, Austria, 2018. Conferencia invitada.
  • Calafat Vila, Rosa,. , "L'impuls del català, dels centres a la societat". "Simposi la llengua catalana als centres educatius", Palma, España, 2018. Mesa redonda.
  • Calafat Vila, Rosa i Casals Martorell, Daniel. , "Repertori lingüísic i visió del món: El llibre d'estil 'Ésadir'". "VIII Congrés Internacional de SELICUP, organitzat per la Sociedad Española para el Estudio de la Cultura Popular (SELICUP) i la Universitat de les Illes Balears, 24 a 26 d'octubre de 2018", Alcúdia (Mallorca), España, 2018. Presentación de comunicación.